Η ώρα είναι:

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε «Στην Πράξη» την Ελλάδα που νικά την κρίση

Στις 12.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Σήμερα, η Σύλβια Κλιμάκη περιδιαβαίνει έναν "πορτοκαλεώνα" εργασίας, δικτύωσης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών στο κέντρο της Αθήνας, που φέρνει πιο κοντά Έλληνες και Ολλανδούς!

Το πρόγραμμα αυτό επιδιώκει να δημιουργήσει ισχυρά κίνητρα σε νέους ταλαντούχους Έλληνες να μείνουν στη χώρα τους και να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι νέοι θα τροφοδοτούνται τόσο με διαλέξεις, αλλά και με εντατικότερα εκπαιδευτικά προγράμματα με τη συνεργασία και υποστήριξη γνωστών πανεπιστημίων, ελληνικών και ολλανδικών εταιριών και φορέων!

Μαθαίνει τα πάντα για την περιπέτεια του Γιώργου Ποταμιάνου, του Έλληνα που διέσχισε με kayak τα 1300 χλμ που χωρίζουν την Κεφαλονιά από τη Βενετία.

Συναντά έναν ακόμη παθιασμένο με την τέχνη του άνθρωπο, τη γλύπτρια Αγγέλικα Κοροβέση, που από το 1975 μετρά συμμετοχές σε εκθέσεις 32 χώρων παγκοσμίως. Τα έργα της κοσμούν μουσεία, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία, Χιλή, Στοκχόλμη, Πεκίνο. Είναι άλλωστε η γλύπτρια που αντιπροσώπευσε την Ελλάδα σε εκθέσεις ανά τον κόσμο για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, ενώ κατέκτησε και το αργυρό "ολυμπιακό" μετάλλιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό Γλυπτικής με Θέμα τον Ολυμπισμό στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου, το 2008.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.