Η ώρα είναι: 9:20 ΠΜ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε σήμερα στο «Μαγειρεύω οικονομικά»

Στις 16:45

Μέσα από το καθημερινό γαστρονομικό του ταξίδι, ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης ετοιμάζει πέντε γεύματα, σε πέντε μέρες, για τέσσερα άτομα, με κόστος που δεν ξεπερνά ποτέ τα 50 ευρώ!

Σήμερα ο σεφ προτείνει ένα κριθαρότο μανιταριών και το συνοδεύει με Χανιώτικο μπουρέκι.

Το κριθαράκι είναι ένα υπέροχο ζυμαρικό, που εμείς θα το δουλέψουμε σαν ριζότο, μαζί με μανιτάρια .

Το χανιώτικο μπουρέκι, είναι μία χορταστική πίτα με τυριά, πατάτες και κολοκύθια. Υπέροχο συνοδευτικό αλλά και νόστιμη λύση φαγητού για όλες τις ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!


Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.