Η ώρα είναι:

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Οι βασιλιάδες: Έρωτες, μίση, πάθη, ελπίδα, απογοήτευση... όλα στο κόκκινο

Ένα επεισόδιο που τα έχει όλα!

Ο Μάρκος απογοητεύεται από τις επιδόσεις του στην τράπεζα και παράλληλα προβληματίζει την Ευγενία για τις ικανότητές του.

Η Τιτίκα, έξαλλη για την επαγγελματική της καταστροφή (γι' ακόμα μια φορά), κατηγορεί την Ευγενία και την αιώνια αντίπαλό της (τη Λίζα φυσικά).

Νέοι έρωτες όμως γεννιούνται στην πόλη... ο φρεσκοχωρισμένος Σωτηράκης θα γνωρίσει την τσαχπίνα (με μια γλώσσα από 'δω μέχρι απέναντι) Δέσποινα.

Η Μαρίνα, μετά τη παρότρυνση της Νεφέλης, θα δεχτεί να βγει με τον Στέφανο όμως το άγρυπνο μάτι του Μηνά θα τους εντοπίσει... Ο Αλέξης θα προτείνει στη Στέλλα να πάνε για καφέ (ίσως αυτό να μη συγκαταλέγεται ακόμα στους καινούριους έρωτες αλλά ποτέ δεν ξέρεις!).

Και η Γιούλη όμως θα βρει έναν νέο σύμμαχο στο πρόσωπο της Ευγενίας, που τη συμβουλεύει να διεκδικήσει τον έρωτά της.

Η Τιτίκα (αφού δεν κατάφερε να κάνει καριέρα) θα αφεθεί στο πάθος της και θα πάει να βρει τον Μηνά ενώ η Ευγενία, λίγο πριν από την αναχώρησή της, θα πάρει κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της εταιρίας που αφορούν την Προεδρία της Ελιάς! 'Ηρθε η 'Ωρα του Αιμίλιου;

Απόψε στις 22:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.