Η ώρα είναι:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθησαν δυο μέλη της Χρυσής Αυγής στη Κομοτηνή

Θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα

Συνελήφθη ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή καθώς επίσης και ένα άλλο άτομο από τις αστυνομικές αρχές.

Το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθη στρατιωτικός ΕΠΟΠ, που φορούσε μαύρη μπλούζα με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής - ΤΟ Κομοτηνής.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε να βγαίνει από κτίριο, που στεγάζονται τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του κόμματος. Έπειτα από έλεγχο, εντοπίστηκε στη κατοχή του ένα γκλομπ.

Επίσης, σήμερα το πρωί συνελήφθη ο 47χρονος γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας: «σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο κοντάρια, το ένα εκ των οποίων με σημαία».

Οι δύο τους θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης καθώς έχουν σχηματιστεί εις βάρος τους δικογραφίες. Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν ενώ διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.