Η ώρα είναι:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Σε αργία τέθηκε ο τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης

Κρίθηκαν αβάσιμοι οι ισχυρισμοί του

Μετά την οριστικοποίηση της απόφασης από το Συμβούλιο της Επικρατείας, για την απόφαση του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, τέθηκε σε αργία ο τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη αμετάκλητα σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος.

Ο κ. Ψωμιάδης, καταδικάστηκε καθώς έκανε χρήση της εξουσίας του μειώνοντας σε 5.000 ευρώ πρόστιμο των 89.000 ευρώ, που είχε επιβληθεί σε βάρος πρατηριούχου υγρών καυσίμων, που φέρεται ότι νόθευσε καύσιμα.

Ο τέως περιφερειάρχης ζήτησε από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική, παράνομη και αντίθεση στη Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) η απόφαση του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας του Γ' Τμήματος, με την υπ΄αριθμ. 3376/2012 απόφασή τους, απέρριψαν ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς του κ. Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.