Η ώρα είναι:

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ήμουν βελούδο που με χρησιμοποίησαν σαν τσόχα

Αλλά το βελούδο δε χάνει την υφή του!

Το παρόν έδωσε ο συμπαθής στο κοινό μόδιστρος Λάκης Γαβαλάς σε πρωινή εκπομπή και σχολίασε με απόλυτη ειλικρίνεια τον εαυτό του.

Ο Λάκης, μόλις αποφυλακίστηκε έσπευσε να ξεπουλήσει όλα τα ρούχα που είχαν απομείνει στο κατάστημά του, καθώς δεν ήθελε τίποτα να του θυμίζει το παρελθόν του.

Πίστευε μάλιστα πως ήταν το κακό μάτι στη ζωή του και θα του έφερναν γρουσουζιά.

Πλέον, έχει κάνει νέο ξεκίνημα στο χώρο που μεγαλούργησε κα είναι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.

Θεωρεί πως ήταν ένα μηχάνημα και μακάρι να ξαναγίνει για να συνεχίσει να παράγει.

Ρωτήθηκε για την οικονομική του κατάσταση που θεωρεί πως είναι χάλια και πλέον ζει με 800-1000 ευρώ το μήνα, προσπαθώντας να κάνει οικονομία για να βγαίνει.

Δηλώνει ερωτευμένος, χαριτολογώντας, με τον floor manager του Dancing With The Stars 4 και μας ενημερώνει πως σεξουαλικά είναι πουριτανός.

Μάλιστα μάθαμε πως νεότερος ήταν παντρεμένος με μία Σουηδέζα για 9 χρόνια.

Στο ερώτημα που απασχολεί γενικά όλον τον κόσμο, δηλαδή στο αν είναι straight, by ή gay, απάντησε πως είναι ένα πακέτο ανθρώπων!

«Με έχει ερωτευθεί αγόρι, όσο θα ήθελα να με ερωτευθεί ένα άλλο φύλο και με έχει απαρνηθεί γυναίκα, όσο θα ήθελα να αγαπάω έναν άντρα.»

Έλενα Τσάλτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.