Η ώρα είναι:

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι αρωγός για το Health Voucher»

Υποστήριξη στη προσπάθεια των Υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης

Δηλώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη στο ΚΕΠ Μοσχάτου-Ταύρου για την παρουσίαση του "Εισιτηρίου Ελεύθερης Πρόσβασης" σε Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Healthvoucher):

«Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι αρωγός στην προσπάθεια των Υπουργείων Υγείας και Ανάπτυξης προκειμένου να διατεθεί από σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου, το Health Voucher, σε όλους τους ανασφάλιστους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι πληρούν τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που έχει θέσει ο νόμος.

Θέλω να τονίσω με την ευκαιρία αυτή ότι τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη των πολιτών. Και χρέος του Υπουργείου μας είναι να τα αναβαθμίσουμε ολοένα και περισσότερο, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες να μπορούν να παρέχονται από τα ΚΕΠ.

Αυτή είναι η πρόθεσή μας, αυτό θα κάνουμε και με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτούμε ότι η ατζέντα του Υπουργείου μας είναι πολύπλευρη: Είναι μία ατζέντα η οποία δεν εξαντλείται στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων της χώρας απέναντι στους πιστωτές, αλλά ως κύριο μέλημά της έχει την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τα ΚΕΠ έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι μπορούν να επιτελέσουν αυτό το ρόλο και χρέος μας είναι να τα ενισχύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.