Η ώρα είναι:

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Κωστής Χατζηδάκης: «Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας με το νέο ΕΣΠΑ»

"Το νέο ΕΣΠΑ θα είναι εμπροσθοβαρές ως προς τις κοινωνικές δράσεις" δήλωσε μεταξύ άλλων

Σε σημερινές δηλώσεις του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, ανέφερε:

«Κανένα πρόγραμμα από μόνο του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το συνολικό κοινωνικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας σήμερα, αλλά το καθένα από την πλευρά του δίνει κάποιες ανάσες. Το κουπόνι υγείας για τους ανασφάλιστους, το πρόγραμμα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς για τις νέες μητέρες, το πρόγραμμα για τους άνεργους για την κοινωφελή εργασία σε δήμους και άλλους φορείς.

Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας με το νέο ΕΣΠΑ το οποίο θα έχει περισσότερες δράσεις για το Κοινωνικό Ταμείο, περισσότερες κοινωνικές δράσεις. Οι δράσεις αυτές θα έχουν μεγαλύτερο μερίδιο στο καινούργιο ΕΣΠΑ. Επίσης υπογραμμίζω ότι το νέο ΕΣΠΑ θα είναι εμπροσθοβαρές ως προς τις κοινωνικές δράσεις. Με κατεύθυνση του ίδιου του Πρωθυπουργού το 2014-15 θα δοθούν πολύ περισσότερα χρήματα σε τέτοιες δράσεις ανακούφισης, έτσι ώστε να περιορίσουμε όσο μπορούμε τον κοινωνικό πόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.