Η ώρα είναι:

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δίκη στον ΣΚΑΪ: Συνεχίζεται η έρευνα για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων

Στο στούντιο ένας από τους κατηγορούμενους

Η «Δίκη στον ΣΚΑΙ» συνεχίζει τη μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Στο studio θα βρίσκεται ένας εκ των κατηγορουμένων της μεγάλης δίκης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο άνθρωπος που στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών εμφανίζεται να έχει κερδίσει 8,5 εκ. ευρώ στο στοίχημα.

Ακόμη, νέα ομολογία-σοκ για σικέ ματς σε ένορκη κατάθεση ποδοσφαιρικού παράγοντα και μια απίστευτη ιστορία με έναν διαιτητή που δεν γύρισε πίσω τα χρήματα του προσυνεννοημένου αγώνα!

Προσκεκλημένοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων Θανάσης Πλεύρης από την Νέα Δημοκρατία, Ελένη Αυλωνίτου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην αθλητικός δικαστής Νίκος Μίνης, ο μάρτυρας της πολύκροτης δίκης αθλητικογράφος Μπάμπης Κατσούλης και η δημοσιογράφος Ειρήνη Βανταράκη.

"Η Δίκη στον ΣΚΑΪ" Δευτέρα στις 24.00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.