Η ώρα είναι:

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Θάνατος 31χρονου αλιέα στη Σύρο

Εντοπίστηκε από υποβρύχια έρευνα δύτη

Η Λιμενική Αρχή Σύρου ενημερώθηκε χθες το βράδυ για αγνοούμενο 31χρονο υποβρύχιο αλιέα στη θαλάσσια περιοχή «ΚΟΚΚΙΝΑ» όρμου Φοίνικα.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος είχε μεταβεί, απογευματινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή, για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας από τότε αγνοείτο.

Άμεσα μετέβησαν στην περιοχή δια θαλάσσης πλωτό περιπολικό, Ναυαγοσωστικό σκάφος, καθώς και από ξηράς περιπολικό όχημα και όχημα του Πολεμικού Ναυτικού, για τον εντοπισμό του, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν ομάδες από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και ιδιώτες.

Διεξήχθη υποβρύχια έρευνα από δύτη, ο οποίος εντόπισε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, κοντά στη νησίδα «ΑΛΑΤΟΝΗΣΙ», τον 31χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Πλήρωμα σκάφους του Λιμενικού ανέσυρε τον 31χρονο και τον μετέφερε στο λιμένα Ερμούπολης.

Ο άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Σύρου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.