Η ώρα είναι:

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πάτρα: Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών αλλοδαπού διακινητή τους

Εντοπίστηκαν σε φορτηγό όχημα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, 44χρονος αλλοδαπός οδηγός ημιφορτηγού οχήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους (σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη) στο χώρο του φορτίου, το οποίο αποτελείτο από καναπέδες και στρώματα, δέκα αλλοδαπούς, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Σε περαιτέρω έλεγχο στα ημιαμαξόνια του εν λόγω οχήματος, εντοπίστηκε και συνελήφθη επιπλέον ένας αλλοδαπός, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.