Η ώρα είναι:

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Καιρός: Ισχυρές τοπικές καταιγίδες σε Μακεδονία και Θεσσαλία

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα τρίτη 16-07-2013

Επιδείνωση του καιρού τις βραδινές ώρες σε Μακεδονία και Θεσσαλία με ισχυρές τοπικές καταιγίδες. Ενίσχυση των βόρειων ανεμών στα 7 με 8 μποφόρ τη νύχτα στο βόρειο αιγαίο.

Στην αττική γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια κυρίως ανατολικά τμήματα θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι ισχυρά. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.