Η ώρα είναι:

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μαρία Χούκλη: Μιλάει για την ΕΡΤ και τον ΑΝΤ1

Σχολίασε για το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά και για το κανάλι του Αμαρουσίου

Η Μαρία Χούκλη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την τηλεόραση. Για την ΕΡΤ στην οποία έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια, αλλά και για τον ΑΝΤ1 στον οποίο βρίσκεται τώρα.

«Αυτή η ιστορία ξεκίνησε λάθος, έχει χιλιοειπωθεί. Εγώ πάντα για την ΕΡΤ έχω τσίμπημα στην καρδιά. Δεν είναι μελό, ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Νομίζω ότι η ΕΡΤ μπορεί και πρέπει να γίνει πρότυπο τηλεόρασης. Μακάρι να μην επαναληφθεί η συρρικνωμένη κατάσταση που ζήσαμε»

Η δημοσιογράφος μίλησε και για τον ΑΝΤ1 στον οποίο εργάζεται:

«Προσπάθησε να καλύπτει με επάρκεια κάθε μεγάλο γεγονός σε μια χρονιά γεμάτη γεγονότα. Ανταποκριθήκαμε καλά, θεωρώ όμως ότι υπάρχει και καλύτερο. Επιμένουμε στο κομμάτι ειδήσεις και λιγότερο στον σχολιασμό. Είμαι σχετικά ευχαριστημένη. Θα μπορούσαμε πάντως να είχαμε πάει και καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.