Η ώρα είναι:

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Starfish: Ο Μερτ και ο Μελίχ έρχονται και πάλι αντιμέτωποι

Η Ντενίζ είναι εξοργισμένη με τις συκοφαντίες εις βάρος της, ενώ ο Μπαχρί αναβάλλει για ακόμα μια φορά να της πει την αλήθεια.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό ζήτημα που βασανίζει τον Μπαχρί είναι να πείσει την Μεριέμ να πάει στο εξωτερικό. Θα τα καταφέρει άραγε; Ο Μερτ και ο Μελίχ έρχονται και πάλι αντιμέτωποι. Ο Μερτ δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του και θυμώνει πάρα πολύ όταν βλέπει τον Μελίχ να έχει πιάσει τη Ντενίζ και να της λέει κάτι στα κρυφά. Όλα δείχνουν πως η Μπανού και ο Οζάν σύντομα θα γίνουν ζευγάρι. Η Μπανού συνεχίζει να λέει ψέματα, ενώ σκέφτεται ν' αποκαταστήσει τη σχέση της με τη αδερφή της. Πού αποσκοπεί όμως αυτή η νέα στάση της; Η Ντενίζ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα της, η οποία της ανακοινώνει πως γύρισε στην Άγκυρα. Μία έκπληξη περιμένει τη Ντενίζ όταν τη συναντά.

Σήμερα στις 17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.