Η ώρα είναι:

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Ελλάδα VS. Γερμανία - Δηλώσεις και όλες οι πληροφορίες πριν τον αγώνα

Οι καρδιές όλων των ελλήνων θα χτυπήσουν δυνατά!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το άκουσμα της έναρξης του μεγάλου αγώνα. Η Εθνική μας ομάδα, με όποιες απώλειες, θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς στο Γκντάνσκ στις 21:45.

Στο γήπεδο θα δώσουν παρών περίπου 4.000 έλληνες και περίπου 40.000 γερμανοί.

Ο προπονητής της Ελλάδας, ο Φερνάντο Σάντος, δήλωσε: «Είναι το φαβορί η Γερμανία, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».

Ο παίκτης της εθνικής, Σωκράτης Παπασταθόπουλος στη συνέντευξη τύπου δήλωσε: «Αν είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Από το γερμανικό «στρατόπεδο» ο προπονητής Γιοακίμ Λεβ ανέφερε: «Πρέπει να έχουμε δολοφονικό ένστικτο, διότι θα είναι σαν να χτυπάμε πάνω σε βράχο, έχουν πολύ δυνατή άμυνα, είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1 στις 21:45 και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΤ3 στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Πριν τον αγώνα στις 20:30 υπάρχει η εκπομπή Euroland - Pre Game, ενώ μετά τη λήξη του μεγάλου παιχνιδιού, ακολουθεί η συνέχεια της εκπομπής Euroland στις 23:45.

Καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.