Η ώρα είναι:

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Χαλάει ο καιρός σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη 07-12-2011 σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού αιγαίου θα είναι έντονα. Σταδιακή επικράτηση βορειοδυτικών ανεμών μέχρι 8 μποφόρ στο αιγαίο. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια.

Στην Αττική τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα το μεσημέρι. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανή πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. σταδιακή βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Δείτε εδώ τον καιρό για 25 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.