Η ώρα είναι:

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Απόψε στο «CSI: Las Vegas»

Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας εξιχνίασης εγκλήματος, αναζητά τους ενόχους, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος για να λύσουν το μυστήριο.

Ο Τζιλ Γκρίσομ ηγείται της ομάδας των ντετέκτιβ στα εργαστήρια του Λας Βέγκας. Μαζί του, η Κάθριν Γουίλοους, που μεγαλώνει μόνη την έφηβη κόρη της ενώ εργάζεται σκληρά. Ο Γουόρικ Μπράουν, κορυφαίος αναλυτής με γνώσεις για τον κόσμο των στοιχημάτων και ο Νικ Στόουκς που συμπονεί τα θύματα μέσω των δικών του βιωμάτων. Η Σάρα Σιντλ, αφοσιωμένη στο επάγγελμά της, τρέφει όμως ενδιαφέρον πέρα από το επαγγελματικό για τον Γκρίσομ, και ο Γκρεγκ Σάντερς που από αναλυτής σε τεχνολογικά θέματα τώρα βρίσκεται στο πεδίο δράσης.
Η ομάδα του Λας Βέγκας συνεργάζεται στενά με τον Τζιμ Μπρας, πρώην αρχηγό της ομάδας που τώρα είναι στις Ανθρωποκτονίες και τον ιατροδικαστή Άλμπερτ Ρόμπινς.

Στις 22:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.