Η ώρα είναι:

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Versace for H&M

Η Σουηδική αλυσίδα καταστημάτων H&M είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με μεγάλους οίκους μόδας και για τις προσιτές τιμές των ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Έτσι, όπως και κάθε χρόνο βέβαια, τα πολυκαταστήματα H&M ετοιμάζονται να μας καταπλήξουν για ακόμη μια φορά με μία συλλογή ενδυμάτων, αξεσουάρ και ντεκόρ από τον πασίγνωστο Ιταλικό οίκο μόδας Versace. Η συλλογή Versace for H&M θα βρίσκεται στα καταστήματα H&M σε επιλεγμένες χώρες στις 17 Νοεμβρίου και στις ΗΠΑ στις 19 Νοεμβρίου. Η υπέροχη κολεξιόν Versace for H&M θα περιλαμβάνει από ανδρικά κοστούμια και παπούτσια μέχρι και γυναικεία φορέματα όπως το δερμάτινο φόρεμα που φορούσε η αρχισυντάκτρια της Ιαπωνικής Vogue, Anna Dello Russo. Οι τιμές ξεκινάνε από €15 στα κοσμήματα μέχρι και €215 για τα δερμάτινα μπουφάν. Η Donatella Versace δήλωσε «Για τη συνεργασία αυτή, έχουμε φέρει πίσω από τα αρχεία, καθώς και από πιο πρόσφατες κολεξιόν, μερικά από τα πιο συμβολικά κομμάτια Versace, όπως τα φανταχτερά prints, το Ελληνικό στοιχείο και τολμηρά κοψίματα. Ανυπομονώ να δω πώς το ευρύ κοινό των H&M θα κάνουν αυτά τα κομμάτια δικά τους.» Εδώ είναι το Lookbook της συλλογής Versace for H&M!








Δήμητρα Αντωνίου, Fashion Stylist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.