Η ώρα είναι:

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τι θα δούμε στο αυριανό «Lifestyle»;

Το LifeStyle και η Δούκισσα Νομικού έρχονται για να σας χαρίσουν μια ώρα με γέλιο, με χιούμορ, με ατάκες, με θέματα που αγαπάτε!!!

Τι θα δείτε αυτή την εβδομάδα;

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι γνωστός για τις αλήθειες που λέει. Δεν φοβάται να αποκαλύψει όλα εκείνα που σκέφτεται. Σε μια συνέντευξη, που περισσότερο οικονομικοκοινωνική θα την χαρακτήριζε κανείς, ο Νότης Σφακιανάκης μιλάει για τα δρώμενα της χώρας και υπογραμμίζει: «Πρέπει να απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι της χώρας, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί».

Στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στο Alter με την καθημερινή εκπομπή «Υπάρχει λύση», η Ράνια Θρασκιά είναι διαφορετική! Για πρώτη φορά κρίνει τηλεοπτικά πρόσωπα και εκπομπές, ενώ εξηγεί τους λόγους, για τους οποίους επέστρεψε στον σταθμό! Φυσικά, μιλάει για την εγκυμοσύνη της και το μωρό που περιμένει! Μια συνέντευξη με αλήθειες και μεγάλες δόσεις τρυφερότητας!

Ο gorgeous George Clooney έρχεται… Η ζωή του, οι φήμες και οι γυναίκες του στο μικροσκόπιο του LifeStyle!!! Θα τον λατρέψετε!!!

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Κατερίνα Λέχου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σοφία Παυλίδου κι όχι μόνο, άλλαξαν ρόλους! Μεταμορφώθηκαν σε μοντέλα σε μια υπέροχη φιλανθρωπική βραδιά! Επί τη ευκαιρία κάναμε και το αγαπημένο μας γκάλοπ: αν ήταν πρωθυπουργοί, τι θα άλλαζαν; Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν!!!

Που συναντήσαμε την Τάμτα, την Έλενα Λυμπέρη, την Σισσυ Φειδά;

Γιατί LifeStyle… γιατί η ζωή είναι ωραία! Σάββατο στις 21:00 στο Alter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.