Η ώρα είναι:

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Τι θα δούμε στο αποψινό LifeStyle;

Ανατροπές, ειδήσεις, νέα, επικαιρότητα, σχόλια, ατζέντα, χιούμορ, προτάσεις! Όλα θα τα βρείτε στο LifeStyle, αυτό το Σάββατο, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων στο ALTER!

Η Δέσποινα Καμπούρη σας δίνει το εισιτήριο για να δείτε την χαρούμενη πλευρά της ζωής!

O Νίκος Μουτσινάς στο LifeStyle με πολύ χιούμορ και καλή διάθεση! Επιστρατεύει τις καλύτερες ατάκες του για να σχολιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στους δέκτες μας, εκδηλώνοντας την αδυναμία του: «Έχω έρωτα με την Ελένη Μενεγάκη». Μιλάει για εκείνους τους ανθρώπους που δεν του ταιριάζουν, για τις στιλιστικές ανησυχίες των επώνυμων, για τα παράπονα που δέχεται και για το τηλεοπτικό του μέλλον. «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία» αποκαλύπτει χωρίς ταμπού κι εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν μέχρι εκεί… Μια συνέντευξη με τόσο χιούμορ που θα τα… χάσετε!
Τελικά, χώρισε ή δεν χώρισε η Εύη Αδάμ με τον Λάμπη Λιβιεράτο; Οι φήμες που έχουν γίνει σήριαλ πια, μπαίνουν στη θέση τους και η Εύη αποκαλύπτει την αλήθεια. Ως απελπισμένη πολίτης αυτής της χώρας διαπιστώνει: «Έχουμε εθνική κατάθλιψη» και εξηγεί στα κοριτσάκια της, τι ακριβώς σημαίνει κρίση. Μια ανθρώπινη συνέντευξη…

Jim Morrison: ο θεός του ροκ! Η ζωή του, τα τραγούδια του, οι καταχρήσεις και ο θάνατός στα 27 του χρόνια. Ο Τζιμ Μόρισον είναι μύθος ακόμα και 40 χρόνια μετά τον θάνατο του!

Ζέτα Μακρυπούλια, Γιάννης Λάτσιος, Ελεονώρα Μελέτη, Κώστας Μαρτάκης, Νάντια Μπουλέ… και όλα τα αστέρια του Dancing With The Stars σε πλήρη δράση, στο μεγάλο πάρτυ που έγινε γι’ αυτούς! Τι μας είπαν; Ποιο είναι το παρασκήνιο; Θα τα μάθετε όλα…
Γιατί Lifestyle… γιατί η ζωή είναι ωραία!

Απόψε στις 21:00 στο ALTER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.