Η ώρα είναι:

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πάμε πακέτο: Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης γίνεται παραλήπτης ενός πακέτου

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ένας άνδρας που επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να σφίξει ξανά στην αγκαλιά του, τον αδερφό του, τα ίχνη του οποίου έχει χάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια κάπου στην Αυστραλία…

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης γίνεται παραλήπτης ενός πακέτου, που θα κολάκευε κάθε άνδρα. Η γοητεία του μπαίνει στο στόχαστρο μιας νεαρής κοπέλας, που επιλέγει μέσω του πακέτου να εκφράσει τα συναισθήματά της στο πρόσωπό του… Ακόμα, το «Πάμε Πακέτο» ταξιδεύει στον Έβρο. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φτάνει στο ακριτικό χωριό των Μαρασίων για να παραδώσει τιμητικό πακέτο στην «κυρά» του, την γερόντισσα Βασιλική Λαμπίδου. Ολόκληρο το χωριό θέλει να τιμήσει την γυναίκα που καθημερινά ύψωνε την ελληνική σημαία, μιας και το σπίτι της ήταν το τελευταίο του οικισμού δίπλα στα σύνορα.

Απόψε στις 21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.