Η ώρα είναι:

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Σήμερα στα «Ασημένια φεγγάρια»

Η Γκιουμούς και ο Μεχμέτ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η Γκιουμούς έχει πυροβολήσει τον Ενγκίν, αλλά κι ο Μεχμέτ αιμορραγεί.

Ο Ενγκίν ακόμα αναπνέει, αλλά ο Μεχμέτ επιλέγει να τον αφήσει εκεί γιατί πιστεύει ότι του αξίζει να πεθάνει μετά από όσα έκανε. Η Γκιουμούς όμως διαφωνεί και παίρνει τον Ενγκίν υπό την προστασία της. Προσεύχεται να ζήσει, για να μην γίνει η ίδια δολοφόνος. Στο νοσοκομείο ο Ενγκίν χειρουργείται αμέσως, ενώ ο Μεχμέτ λιποθυμά γιατί έχει χάσει πολύ αίμα. Η οικογένεια Σάντογλου καταφτάνει σύσσωμη στο νοσοκομείο. Η Γκιουμούς έχει υποστεί σοβαρό ψυχολογικό κλονισμό και κινδυνεύει να αποβάλει για δεύτερη φορά. Ο Ενγκίν δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική. Στο μεταξύ, ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς θα πρέπει να εμφανιστούν στο δικαστήριο. Ο Μεχμέτ Φικρί δίνει εντολή στους δικηγόρους της εταιρείας να εξασφαλίσουν μια απλή κατάθεση από τα παιδιά και να γυρίσουν όλοι μαζί στο σπίτι. Η Γκιουμούς με τον Μεχμέτ εμφανίζονται μπροστά στον δικαστή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.