Η ώρα είναι:

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα δούμε αύριο στο “Chart*show your countdown”

Ένα μελωδικό ταξίδι γεμάτο χαρά, διασκέδαση, αναμνήσεις, ανατροπές και εκπλήξεις!

Μια ξεχωριστή αντίστροφη μέτρηση με λαμπερούς καλεσμένους, απολαυστικά σχόλια, σημαντικές πληροφορίες για τη δισκογραφία και πολλή αγωνία για το τραγούδι που θα κατακτήσει την κορυφή.

Για δεύτερη χρονιά στη συντροφιά μας, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή με μελωδίες που αγαπήσαμε, στίχους που σιγοψιθυρίσαμε, φωνές που μας άγγιξαν!

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, στις 21:00, θα μάθουμε ποιο είναι το πιο επιτυχημένο λαϊκό τραγούδι που μιλάει για προδομένο έρωτα, τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα.

Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού θα υποδεχτεί στο studio της εκπομπής τη Μαρία Ηλιάκη, τον Φαίδωνα Κεφαλέα, τη Μαρία Μπεκατώρου, τον Χάρη Χριστόπουλο και τον Μίλτο Καρατζά για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.

Μουσικοί προσκεκλημένοι θα είναι ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Αντύπας, Πάνος Κιάμος, η Χρύσπα και η Πάολα.

Έχουν τραγούδια μέσα στο Top 30;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.