Η ώρα είναι:

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Όχι στα διόδια

Η γνώμη του πολίτη - Κείμενα και ιδέες αναγνωστών.

Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011, κατατέθηκε τροπολογία που μετατρέπει την άρνηση πληρωμής διοδίων σε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ αν βεβαιωθεί η παράβαση αυτοπροσώπως από αστυνομικά όργανα. Η τροπολογία για να ισχύσει πρέπει να ψηφιστεί και να δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε σχέδιο νόμου απαλλάσσεται η κοινοπραξία της Νέας Οδού από τα πρόστιμα των 2! 2 εκ. ευρώ που έχει επιβάλλει η πολεοδομία Καπανδριτίου για σωρεία αυθαίρετων κατασκευών στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών αλλά και σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Φάνηκαν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ζούμε μια κοινοβουλευτική δικτατορία της Ελληνικής δημοκρατίας της Μπανανίας που βάζει αστυνομικούς να εισπράττουν για λογαριασμό των εργολάβων και καταργεί με αντισυνταγματικούς νόμους τις αποφάσεις της πολεοδομίας. Καθήκον κάθε πολίτη είναι να ανατρέψει την Χούντα του Παπανδρέου και της τρόικας. ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 12/2 ώρες 3.00-6.30μμ με άνοιγμα διοδίων Αφιδνών και όλης της Ελλάδας.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ «ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ» σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ 7μμ – 7.30 μμ χτυπάμε τις άδειες μας κατσαρόλες στα μπαλκόνια στους δρόμους, όπως στην ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και φωνάζουμε «θέλουμε δουλειά, θέλουμε την Ελλάδα που προδώσατε, ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ στην ΑΝΕΡΓΙΑ, φέρτε τα κλεμμένα πίσω, δεν πληρώνουμε εμείς την κρίση σας».
1 ΜΑΡΤΗ, 7 μμ ΟΛΟΙ στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Οι τοπικές ανοιχτές συνελεύσεις θα αποφασίσουν και ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα σήμερα 12/2/11.

Κείμενο αναγνώστη Ta Panta Ola.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ - Μέλος πανελλαδικού Συντονιστικού ενάντια στα διόδια.

> Στείλε και εσύ το δικό σου κείμενο και δες το δημοσιευμένο. Κλικ εδώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.