Η ώρα είναι:

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Όλες οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιο της Μανωλίδου με τον Ant1

Οι υπογραφές έπεσαν, τι θα δούμε;

Η Μανωλίδου εδώ και λίγες ώρες ανήκει επίσημα στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Ant1.

Η νέα της εκπομπή θα είναι καθημερινή και ζωντανή. Τίτλος της «Dancing With the Stars Daily» και όχι «It Takes Two» όπως ακούστηκε αρχικά.

Σκοπός της συγκεκριμένης εκπομπής είναι η κάλυψη των παρασκηνίων από το χορευτικό παιχνίδι «Dancing With the Stars», στο τιμόνι του οποίου θα είναι ξανά η Ζέτα Μακρυπούλια και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 21:00.

Μία ημέρα μετά, στις 14 Μαρτίου, ξεκινάει η προβολή της εκπομπής με την Ευγενία Μανωλίδου.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον και πολλά ερωτήματα είναι το γεγονός πως οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό του καναλιού αποφάσισαν να μεταδίδεται στις 19:00 και μέχρι τις 20:00 όπου θα ξεκινάει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Το πρόβλημα είναι αν και κατά πόσο θα καταφέρει να φέρει τα επιθυμητά νούμερα και να αντιμετωπίσει την εξαιρετικά ανταγωνιστική σειρά που προβάλλεται την ίδια ώρα στο Mega «Τα μυστικά της Εδέμ» που όπως έχει αποδειχτεί στο βάθος του χρόνου, είναι ανίκητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.