Η ώρα είναι:

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές το χθεσινό Big Brother Live

Στο χθεσινό, δέκατο πέμπτο Live του Big Brother, ο Γιώργος μίλησε στη Ρούλα Κορομηλά για πολλά και διάφορα εξηγώντας μεταξύ άλλων και τους λόγους που τον οδήγησαν στην εθελοντική του αποχώρηση από το παιχνίδι.

Η αποστολή που αφορούσε στη επανασυναρμολόγηση ενός τζιπ ενώ ήταν επιτυχής ως προς την τοποθέτηση των εξαρτημάτων και η μηχανή δούλεψε (τελικά), αλλά από τον Big brother θεωρήθηκε ανεπιτυχής αφού δεν κατάφεραν να οδηγήσουν -μέσα στα δύο λεπτά που τους έδωσαν- το όχημα από το σημείο που ήταν ως την άκρη του φράχτη.

Στη ψηφοφορία των συγκατοίκων η Εβελίνα και ο Αντώνης αναδείχτηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Αλέξης ως αρχηγός της εβδομάδας έπρεπε να απαλλάξει έναν από τους δύο πράγμα που δεν έκανε και έτσι προστέθηκε στους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Αναλυτικά οι παίκτες συγκέντρωσαν:

Αντώνης 3 ψήφους
Εβελίνα 3 ψήφους
Αλέξης 2 ψήφους
Στέλλα 2 ψήφους
Ηλίας 1 ψήφο
Γιάννης 1 ψήφο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.