Η ώρα είναι:

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η Δέσποινα μοιράζει χαμόγελα…

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε η Δέσποινα Βανδή για το Χαμόγελο του Παιδιού παρουσία πολλών επωνύμων του καλλιτεχνικού χώρου.

"Tο Χαμόγελο του Παιδιού" υποστήριξε έμπρακτα για άλλη μια φορά η Δέσποινα Βανδή διοργανώνοντας χριστουγεννιάτικο bazaar στον Ιατρικό Όμιλο Αθηνών την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου .

Διακοσμητικά είδη, ρούχα, καλλυντικά, μικρά γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλές προτάσεις για δώρα ήταν μερικές από τις επιλογές που μπορούσε να βρει ο επισκέπτης στο χώρο ενώ οι μικροί φίλοι ήταν απασχολημένοι με την Ντόρα την Εξερευνήτρια και τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική γωνιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι όπως η Ευγενία Μανωλίδου, η Φαίη Σκορδά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Φοίβος κ.α., οι οποίοι βοήθησαν με τις αγορές τους να συγκεντρωθεί το ποσό των 42.500 ευρώ για τις ανάγκες των παιδιών του ιδρύματος.

«Σας ευχαριστώ όλους, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου που γίνατε συνοδοιπόροι στην προσπάθεια για την ενίσχυση του συλλόγου Το Χαμόγελο του Παιδιού» ,δήλωσε συγκινημένη η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά το τέλος της εκδήλωσης .

Αναστασία Ανδρεάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.