Η ώρα είναι:

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Eminem θα «ανοίξει» τα MTV Video Music Awards

Ο Έμινεμ θα είναι ο καλλιτέχνης που θα δώσει τη μουσική έναρξη των βραβείων MTV Video Music Awards.

Είναι υποψήφιος σε οκτώ κατηγορίες στα συγκεκριμένα βραβεία και το νέο άλμπουμ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα πωλήσεων για μια ακόμη εβδομάδα.

Δικαίως είναι ο καταλληλότερος για να δώσει την σφραγίδα του στην μεγάλη διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες.

Ο γενικός διευθυντής του MTV, Στίβεν Φρίντμαν, υποσχέθηκε σε δηλώσεις του, ένα άκρως θεαματικό σόου σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, που θα θυμίζει σύμφωνα με τα λόγια του: «πολύ Λος Άντζελες, με επιρροές από την ποπ κουλτούρα των '50s και από ταινίες όπως ο "Επαναστάτης Χωρίς Αιτία"».

Το «Not Afraid» είναι το single που έχει ξεχωρίσει από το νέο άλμπουμ του λευκού ράπερ, που τιτλοφορείται «Recovery» και πρόκειται για ένα ντουέτο με την επίσης επιτυχημένη στο είδος της Rihanna.

Δείτε το νέο κλιπ του τραγουδιού:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.