Η ώρα είναι:

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Άντζελα Δημητρίου – Νοράι Σαπουντζιάν. Τα βρήκαν στο δικαστήριο


Μετά την επανασύνδεσή τους, τα βρήκαν και στο δικαστήριο η Άντζελα με τον Νοράι Σαπουτζιάν, μετά την αναθέρμανση της σχέσης τους αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τις παλιές οικονομικές διαφορές.

Την περασμένη Παρασκευή η γνωστή τραγουδίστρια επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο του Ι’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας κατηγορούμενη για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης το οποίο φέρεται να διέπραξε σε βάρος του Σαπουτζιάν.

Όμως στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ο Νοράι, ανακαλώντας παρουσία ακροατηρίου, τη μήνυση εναντίον της. Συγκεκριμένα, προσήλθε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στο τμήμα Εκκαθάρισης της Ευελπίδων και πλήρωσε το απαραίτητο οικονομικό τίμημα για τα έξοδα ανάκλησης, δηλαδή το ποσό των 85 ευρώ.

Η παλιά δικαστική διαμάχη αφορούσε μήνυση της Άντζελας Δημητρίου σύμφωνα με την οποία όπως υποστήριζε, «πειθόμενη από τις διαβεβαιώσεις του περί άμεσης κάλυψης και φερεγγυότητάς του, εξέδωσε και παρέδωσε σ’ αυτόν σειρά επιταγών συνολικού ποσού 504.400 ευρώ».

Ακόμα η Άντζελα υποστήριζε ότι ο αγαπημένος της παρακρατούσε στα χέρια του δώδεκα επιταγές συνολικού ποσού 350.000 ευρώ που εκείνος αρνιόταν να της τις παραδώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.