Η ώρα είναι:

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Πλούσιο και το σημερινό «JoinUs»

Στις 17:00 στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Σήμερα οι συντελεστές της εκπομπής γνωρίζουν τον άνθρωπο που ζωγραφίζει αφίσες σε κινηματογράφο. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει κυπριακές πίτες με κοτόπουλο. Παρουσιάζουν όλους τους φυσικούς τρόπους για να κάνουμε έναν χαλαρωτικό ύπνο και πέντε τυχερές τηλεθεάτριες βρίσκουν το ιδανικό σουτιέν για τις ανάγκες τους.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», μιλάει για τα ενεργειακά μαθήματα που παρακολουθεί, για τα συναισθήματα που της προκαλούν οι άνθρωποι που φιλοξενούνται στην εκπομπή της και εξηγεί τι κάνει κάθε πρωί για να διατηρείται υγιής και σε φόρμα.

Κάνουν γυμναστική με stand up, μια προπόνηση πάνω στη σανίδα. Αντιμετωπίζουν το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα αλλά και βρίσκουν τα σνακ που αδυνατίζουν και γεμίζουν ενέργεια.

Πάνε σινεμά στον «Χαμένο Παράδεισο» και γνωρίζουν μια γυναίκα- έμπνευση που μάχεται κατά του Νεανικού διαβήτη. Για το τέλος, συναντούν την Μαρία Έλενα Κυριάκου λίγο πριν τη Eurovision.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.