Η ώρα είναι:

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Αύριο στο «Goal χωρίς σύνορα»

Όσα θα δείτε

Αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη:

Πρίντεζης και φύγαμε για Μαδρίτη! Ο τριπλός θρίαμβος του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα, η πρόκριση στο Fianl-4 και η πρόκληση της 4ης ευρωπαϊκής κούπας. Το θρίλερ του 4ου αγώνα, οι πανηγυρισμοί και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Όλα τα νέα των μεγάλων ομάδων ενόψει της 32ης αγωνιστικής της Superleague, τα επινίκεια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τα σενάρια και οι πιθανότητες για τις ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα play off και που δίνουν μάχη για να μείνουν στην κατηγορία και πόσο υπαρκτός είναι ο κίνδυνος αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη FIFA και την UEFA αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο Κοντονή.

Μετά από 13 χρόνια και ισάριθμους τίτλους στον Πειραιά, ο Βασίλης Κουρνέτας ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το νταμπλ κόντρα στην ομάδα της ζωής του. Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ μιλά αποκλειστικά στο «Goal Χωρίς Σύνορα» για αυτή την ιδιαίτερη πρόκληση της καριέρας του.

Η Μπάγερν ξέσπασε, η Ρεάλ επιβίωσε, η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης και η Γιουβέντους έκανε την υπέρβαση μετά από 8 χρόνια. Βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών και το ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο στο Champions League. Όλα τα γκολ από τις ευρωπαϊκές μάχες της εβδομάδας κι από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας και όλες οι αστείες και παράξενες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.