Η ώρα είναι:

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει Μίμη Πλέσσα

Πάσχα στο Mega

Μία ατέλειωτη σειρά επιτυχίες, που έγιναν κλασσικές και παραμένουν αξιοθαύμαστα σημερινές. Τραγούδια διαχρονικά, από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που μπήκαν κάποτε στη ζωή μας για να παραμείνουν.

«Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Το Άγαλμα», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Έφυγε η αγάπη μου», «Νύχτωσε» και άλλα πολλά αγαπημένα τραγούδια.

Ο Μίμης Πλέσσας στο πιάνο, ένας συνθέτης που δεν χρειάζεται συστάσεις, με τεράστια δισκογραφία, διαρκή παρουσία και πάμπολλες διακρίσεις έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, πλάι του, αγαπημένος τραγουδιστής της νεότερης γενιάς και γνήσια ερωτική λαϊκή φωνή που αγαπήθηκε από τον κοινό, θα ερμηνεύσει με νοσταλγική διάθεση μερικά από τα αξέχαστα τραγούδια του.

Απόψε 00:30 στο Mega.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.