Η ώρα είναι:

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Χρήστος Δάντης: «Η έντεχνη λαϊκή και ροκ μουσική είναι σε πολύ καλό σημείο»

Συνέντευξη «καταπέλτης»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το ελληνικό τραγούδι και δε δίστασε μάλιστα να αναφερθεί σε ονόματα:

«Η mainstream ελληνική μουσική κάποια στιγμή ήταν σε πολύ καλό σημείο, αλλά άρχισε να εκπορνεύεται από τότε που εμείς αρχίσαμε να αντιγράφουμε τους Βούλγαρους, ενώ αρχικά αυτοί αντέγραφαν εμάς. Η έντεχνη λαϊκή και ροκ μουσική είναι σε πολύ καλό σημείο. Η εναλλακτική μουσική παίζει πραγματική μπάλα. Η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι VIC, ο Μαραβέγιας κάνουν sold out στις εμφανίσεις τους. Αυτοί είναι το πραγματικό mainstream και καλύτεροι σε μουσικό επίπεδο από τα υπόλοιπα Βαλκάνια, ενώ παίζουμε στο ίδιο επίπεδο με πολλούς Ευρωπαίους. Η Πάολα στο λαϊκό τραγούδι κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Να την κράξουμε επειδή είναι το νούμερο 1; Είναι άνανδρο. Ο Αντώνης Ρέμος, ο Μαζώ κάνουν καλή μουσική. Από τα νέα παιδιά ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαμπάνης γράφουν ωραία μουσική. Απλώς δεν ξέρουμε ακόμα τον τρόπο να διαχειριστούμε τα νέα μέσα. Είμαστε σε διαδικασία εκμάθησης, όπως και οι δισκογραφικές εταιρείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.