Η ώρα είναι:

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Γευστικό οδοιπορικό στην Αθήνα

Στις "1000 μίλια γεύσεις"

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις», συνεχίζουν το γευστικό οδοιπορικό τους στην Αθήνα, το Σάββατο 4 Απριλίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή συνεχίζει το οδοιπορικό στην Αθήνα για να γνωρίσουμε τους επαγγελματίες της γαστρονομίας που έβαλαν σκοπό να κάνουν την ζωή μας πιο νόστιμη. Ανθρώπους που μαγειρεύουν με πάθος, που μας φιλοξενούν και μας περιποιούνται με σεβασμό και συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια.

Το μενού έχει: συνάντηση με τον σεφ Άρη Βεζενέ, ακολουθεί ο Νίκος Κρητικός που γνωρίζει τα πάντα για το τέλειο ψήσιμο των κρεάτων.

Αμέσως μετά μια στάση για να δοκιμάσουμε τη νέα νόστιμη συνήθεια των Αθηναίων κάθε Κυριακή. Η εκπομπή μπαίνει στις κουζίνες του ξενοδοχείου που προσφέρει το καλύτερο brunch της πόλης.

Όλα αυτά σε ένα ακόμη επεισόδιο με τις πιο όμορφες εικόνες και τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες φαγητού, που μας διηγούνται οι σημαντικότεροι άνθρωποι της τοπικής γαστρονομικής σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.