Η ώρα είναι:

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Πλούσιο το «JoinUs» του Σαββάτου

Δείτε τι θα συμβεί

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και γελάει, αυτοσαρκάζεται και λέει πολύ προσωπικά πράγματα. Ο Βαϊτσης Αποστολάτος εξηγεί στον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως ξόδεψε ένα εκατομμύριο ευρώ που κέρδισε στο λαχείο.

Μαθαίνουμε να φοράμε τα αθλητικά παπούτσια με στιλ και πάμε για τρέξιμο με τον πρωταθλητή στίβου, Λάμπρο Παπακώστα. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια νόστιμη σαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού, η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει μια νηστίσιμη χαλβαδόπιτα σε φύλλο κρούστας ενώ η Ειρήνη Πασχαλέρη δείχνει κόλπα για να κάνουμε τα παιδιά μας να τρώνε υγιεινά.

Βλέπουμε τους σταρ που έγιναν πάμπλουτοι πριν καλά-καλά γίνουν 30, γυμναζόμαστε με body art, συναντάμε μια γυναίκα που έχει γίνει ανάδοχος της Action Aid και η Life Coach, Νάνσυ Μαλλέρου, δίνει συμβουλές για να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας. Για το τέλος, συναντάμε την Πηνελόπη Πλάκα που κάνει βόλτα το σκύλο της.

Στις 17:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.