Η ώρα είναι:

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Πλούσιο το μενού του σημερινού «JoinUs»

Στις 17:00

Η εκπομπή μπαίνει στα παρασκήνια της παράστασης «Ήρθες και θα μείνεις» και βλέπει τι κάνουν οι πρωταγωνιστές, Γρηγόρης Βαλτινός και Ζέτα Μακρυπούλια, λίγο πριν χτυπήσει το τρίτο κουδούνι. Η Νένα Μεντή δηλώνει έφηβη, δεν θέλει να παντρευτεί τον άντρα της και μένει σε διαφορετικό σπίτι από εκείνον. Αυτά και άλλα πολλά συζητάει στον καναπέ με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχεται τον Γιώργο Πολυχρονίου, ο οποίος θυμάται την εποχή που ήταν super star της τηλεόρασης, μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του αλλά και για το σπίτι του στη Νέα Υόρκη.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια τέλεια σαλάτα με ζυμαρικά, τόνο και πέστο βασιλικού αλλά και νόστιμο συκώτι με πουρέ γλυκοπατάτας και εστραγκόν. Βλέπουμε ανοιξιάτικες φούστες , αγαπάμε το λευκό χρώμα και τα κυματιστά μαλλιά και μαθαίνουμε να κάνουμε ωραίους συνδυασμούς με το ριγέ τοπ.

Η Έλενα Ράπτη μιλάει στη Βάλια Νούσια για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση και πως θα την αποτρέψει κάποιος. Κάνουν γυμναστική στη φύση αλλά και ασκήσεις που ηρεμούν και ξεκουράζουν. Για το τέλος, κάνουμε βόλτα στον Λυκαβηττό με τον Κώστα Φραγκολιά.

«JoinUs» γιατί τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου θέλουν παρέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.