Η ώρα είναι:

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Ο "κόσμος ανάποδα" με το Σταμάτη Φασουλή

Τηλεοπτικό "παρεάκι"

Mε τον Σταμάτη Φασουλή μια εκπομπή ποτέ δεν είναι αρκετή, γι΄αυτό και η αυλαία ανοίγει ξανά με τον «Κόσμο Ανάποδα» και τη Σοφία Τσίπα την Κυριακή 22 Μαρτίου μαζί στις 16:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σοφία Τσίπα γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα» με τη συντροφιά του αγαπημένου σκηνοθέτη και ηθοποιού, στο δεύτερο μέρος μιας συνέντευξης που αφηγείται την ιστορία μιας ζωής.

Ο Σταμάτης Φασουλής αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες σκανδαλιές των παιδικών του χρόνων, τι τον έκανε να πάρει την απόφαση να γίνει ηθοποιός και πως αντέδρασε ο πατέρας του σε αυτή του την απόφαση. Σχολιάζει τους σύγχρονους σταρ, πως τον άλλαξε το πέρασμα του χρόνου και αποκαλύπτει τους μεγαλύτερους του φόβους.

Η παρέα μεγαλώνει με τρεις εξαιρετικά ταλαντούχους ηθοποιούς που έχουν αποσπάσει βραβείο Χορν. Δημήτρης Ήμελλος, Αργύρης Ξάφης και Χρήστος Λούλης απογειώνουν την παρέα με το χιούμορ και τις εκμυστηρεύσεις τους και τραγουδούν τα αγαπημένα κομμάτια του Σταμάτη Φασουλή.

«Ο Κόσμος Ανάποδα 3» με τη Σοφία Τσίπα κάθε Κυριακή στις 16.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.