Η ώρα είναι:

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Δείτε σήμερα στο «JoinUs»

Κυριακή στις 17:00

Όλη η παρέα του «JoinUs», κάθε Σαββατοκύριακο με νέα επεισόδια στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με πολλή όρεξη.

Το αιώνιο κορίτσι των λουλουδιών, η Μαριάννα Τόλη, κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον σταρ της πλαστικής χειρουργικής, Αντρέα Φουστάνο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια υπέροχη σαλάτα με κουτσομούρες και λαχταριστά pancakes με κρέμα σοκολάτας. Κάνουμε σωστή νηστεία και αποτοξίνωση μέσα στη Σαρακοστή και η Υπατία Παπασταμάτη ετοιμάζει ένα συγκλονιστικό ριζότο με αχλάδι και γκοργκοντζόλα.

Φτιάχνουμε ροκ στυλ με το δερμάτινο jacket και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά του ρομαντικού στυλ. ανακαλύπτουμε όλα τα μυστικά της κηπουρικής για αρχάριους, ζούμε από κοντά τη ζωή μιας food blogger, κάνουμε σωστή ανακύκλωση στο σπίτι και η Βάλια Νούσια συναντάει ειδικούς που δίνουν συμβουλές για να μεγαλώσουμε παιδιά με αυτοπεποίθηση. Για το τέλος, παίζουμε μπάσκετ με το μοντέλο και ηθοποιό Νίκο Αναδιώτη.

«JoinUs» γιατί τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου θέλουν παρέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.