Η ώρα είναι:

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει Γλυκό ψωμί

Στις «Γλυκές Αλχημείες» του Σαββάτου

Τόσο θρεπτικό και απαραίτητο, σήμερα το ψωμί πρωταγωνιστεί στο τραπέζι και μετά το φαγητό έρχεται, ως υπέροχο επιδόρπιο!

Γεμιστό ψωμί με υπέροχη κρέμα σοκολάτας φτιαγμένη με σιμιγδάλι, καρύδι και κανέλα. Φτάνει στο τραπέζι αχνιστό από το φούρνο και περιχύνεται με αρωματικό σιρόπι σφενδάμου.

Η δεύτερη γεμιστή πρόταση είναι μία φραντζόλα ψωμιού σε φέτες που ξεχειλίζει από κρέμα φρέσκου τυριού ανακατεμένης με τριμμένα μπισκότα. Ζεστή και λαχταριστή αποκτά χρώμα και γεύση με γλυκό του κουταλιού βύσσινο.

Η τρίτη πρόταση θα ενθουσιάσει τους τυχερούς που θα τη δοκιμάσουν. Γλυκό κλαμπ σάντουϊτς με τηγανητά μήλα. Υγιεινό, πανεύκολο και εντυπωσιακό!

Λίγο ψωμί και απεριόριστη φαντασία χρειάζεται η καθημερινότητα μας για να αναδείξει την πιο γλυκιά πλευρά της. Με απλά υλικά και πολλή αγάπη!!!

«Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο. Σάββατο στις 19:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.