Η ώρα είναι:

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

«1000 μίλια γεύσεις» στη Μύκονο

Με το Βαγγέλη Δρίσκα

Η εκπομπή ξεκινά από την Πράγα, για να δείξει πώς μία παραδοσιακή οικογενειακή συνταγή, γίνεται το μυστικό της επιτυχίας για ένα γλυκό που φτιάχνεται στην Πράγα και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Το ταξίδι συνεχίζεται σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως, στη δική μας Μύκονο. Εδώ συναντούν ανθρώπους με πάθος για τη δουλειά τους, έναν παραγωγό τοπικών τυριών, έναν σεφ εστιάτορα από την Ιταλία που ερωτεύτηκε το νησί και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Μύκονο. Ακόμη, μπαίνουν στο εργαστήριο των παραδοσιακών αμυγδαλωτών για να γνωρίσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα πιο πετυχημένα παραδοσιακά γλυκά.

Επιστρέφουν στην Ασία για μία ξενάγηση σε ένα από τα πιο όμορφα και καλά κρυμμένα μυστικά ξενοδοχεία του κόσμου.

Όλα αυτά σε ένα μοναδικό επεισόδιο με τις πιο όμορφες εικόνες και τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες φαγητού, που διηγούνται οι σημαντικότεροι άνθρωποι της τοπικής γαστρονομικής σκηνής.

«1000 μίλια γεύσεις» Σάββατο 21 Μαρτίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.