Η ώρα είναι:

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Μάνα Χ ουρανού: Η νύχτα με τις μάσκες

Απόψε 22:20

Οι μάσκες σού δίνουν την ευκαιρία να είσαι κάποιος άλλος. Αλλά τί γίνεται όταν όλες οι μάσκες πέσουν και κοιτάξεις τον κόσμο με το αληθινό του πρόσωπο;

Η Κατερίνα έχει κολλήσει με τις επαναλήψεις της Μαρίας της Γειτονιάς που παίζουν στις τρεις ή ώρα το βράδυ, με αποτέλεσμα να πηγαίνει άυπνη στο γραφείο αλλά και να βλέπει περίεργα όνειρα, ότι αυτή είναι η ρακένδυτη Μαρία κι η Μαριλίζα η Σοράγια.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, η οικογένεια Ουρανού παγιδεύεται σε μια δυσάρεστη πρόσκληση στο αποκριάτικο πάρτι της Μαριλίζας.

Θα καταφέρει η Αλεξία να περάσει ένα πολιτισμένο βράδυ με Δημήτρη, Πάνο και Αγγελική στο ίδιο πάρτι; Ποια είναι η μυστηριώδης Κόκκινη Γυναίκα που κλέβει την καρδιά του Παρασκευά; Και τι θα γίνει όταν η Κατερίνα κι η Μαριλίζα εμφανιστούν στο αποκριάτικο πάρτι με την ίδια στολή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.