Η ώρα είναι:

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Η «τελευταία λέξη» ταξιδεύει στο Μπουένος Αϊρες

Στις 23:15

Η «Τελευταία Λέξη» ταξιδεύει στο Μπουένος Αϊρες και φέρνει πίσω στις αποσκευές της ένα αργεντίνικο μάθημα για την ελληνική κρίση και την έξοδο από αυτήν.

Η χρεοκοπία της Αργεντινής και ο δρόμος που επέλεξε αυτή η χώρα να την αντιμετωπίσει, συζητήθηκε πολλές φορές στην ελληνική δημόσια σφαίρα από το 2009 ως σήμερα. Θα έπρεπε να κάνουμε κι εμείς ό,τι και η Αργεντινή, μια μονομερή στάση πληρωμών και αθέτηση του χρέους μας; Ή ήταν σωστότερος ο δρόμος της συνεννόησης με τους δανειστές, ώστε να αποφύγουμε την τυπική χρεοκοπία; Η συζήτηση τώρα αντιστράφηκε. Στην Αργεντινή παρακολουθούν από κοντά και συζητούν ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, μετά τις πρόσφατες εκλογές. Τι λένε, λοιπόν, εκείνοι για εμάς; Τι συμπεράσματα βγάζουν από την εμπειρία και τι «συμβουλές» μας δίνουν;

Η «Τελευταία Λέξη» ταξιδεύει στο Μπουένος Αϊρες για ένα αργεντίνικο... μάθημα για την ελληνική κρίση και την έξοδο από αυτήν.

«Η τελευταία λέξη» κάθε Κυριακή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.