Απόψε στις 20:00
Η Chef Ντίνα Νικολάου επισκέπτεται την πανέμορφη Θεσσαλική πόλη του Βόλου. Συναντά την Ελένη Ψυχούλη στον τόπο καταγωγής της και στήνουν ένα τραπέζι με Βολιώτικο αέρα!
Γνωρίζει τις γοητευτικές και γεμάτες ιστορία γωνιές της πόλης...
Έπειτα, η Ελένη Ψυχούλη μαζί με την Δέσποινα Καπετανιά προτείνουν μια σαλάτα με ρόκα, κυδώνια και μανούρι...
Ενώ η Ντίνα Νικολάου δανείζεται για λίγο την κουζίνα τους και φτιάχνει μια εναλλακτική μακαρονάδα με ταχίνι & σπανάκι…
Στη συνέχεια, μια ανάσα από την πόλη του Βόλου επισκέπτεται ένα τοπικό αποσταγματοποιείο και μαθαίνει τα πάντα για το τσίπουρο, το «νερό» των Βολιωτών.
Η επίσκεψη τελειώνει γευστικά με έναν γαστρονομικό περίπατο στα ξακουστά τσιπουράδικα του Βόλου, με άφθονους μεζέδες και τσίπουρο.
Επιστρέφει στην Αθήνα και μας προτείνει ένα εμπνευσμένο μενού: μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα, πεϊνιρλί με κρέμα τυριών και μηλόπιτα με σοκολάτα.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου