Η ώρα είναι:

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Σήμερα στο «Goal Χωρίς Σύνορα»

Στις 12:00 το μεσημέρι

Σήμερα στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με τον Μανώλη Σφακάκη:

Το ντέρμπι κορυφής στο μικροσκόπιο. Ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μία ημέρα πριν από τον καθοριστικό αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Το κλίμα στα στρατόπεδα των δύο "αιωνίων" αντιπάλων και οι σκέψεις των δύο προπονητών.

Αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Καλτσά στον Μιχάλη Μελισσίδη. Ο επιθετικός της Βέροιας αποκαλύπτει τι τον έκανε να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό για το προσεχές καλοκαίρι και τους στόχους που θέτει για την καριέρα του.

Όλα τα γκολ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ασφαλές προβάδισμα για τη Ρεάλ, παραμένουν φαβορί για πρόκριση Τσέλσι, Μπάγερν και Πόρτο.

Εντυπωσιακό θέαμα από το All Star Game του ΝΒΑ. Ο "ιπτάμενος" Λαβίν, ο "βομβαρδιστής" Κάρι, ο "βιονικός" Γουέστμπρουκ και τα δικά μας παιδιά που έζησαν το πιο αξέχαστο τριήμερο της ζωής τους.

Τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας και όλες οι αστείες και παράξενες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.