Η ώρα είναι:

Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015

Η Άλκηστης Πρωτοψάλτη στον «κόσμο ανάποδα»

Η Σοφία Τσίπα υποδέχεται την αγαπημένη τραγουδίστρια

Η Άλκηστης Πρωτοψάλτη, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της, σε μια εκπομπή γεμάτη ποίηση και αλήθεια...

Μιλάει για τη σχέση της με το τραγούδι και τα συναισθήματα που της προκαλεί η μουσική, για τον έρωτα και πως επιδρά στη ζωή της, αλλά και το πως διαχειρίζεται τον ελεύθερο χρόνο της.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη βοήθεια της Σοφίας ταξιδεύει νοερά στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και αφηγείται γεγονότα από τα παιδικά της χρόνια που τη σημάδεψαν για πάντα.

Αποκαλύπτει τον μεγαλύτερό της φόβο, τι είναι αυτό που μπορεί να τη ...γονατίσει αλλά και τι σημαίνουν για εκείνη τα δάκρυα.

Σχολιάζει την ηθικοκοινωνικοοικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, τις " αυλές" των καλλιτεχνών, τις τρικλοποδιές και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση στο χώρο της μουσικής, την αχαριστία και το πόσο αυτή την έχει κάνει επιφυλακτική με τους ανθρώπους. Ένα μπουκέτο από μικρά Κινεζάκια που αγαπούν την Άλκηστη, της αφιερώνουν το αγαπημένο τους τραγούδι και ένα αυθεντικό Τζουκ Μποξ στο στούντιο "παίζει" τραγούδια της Άλκηστης Πρωτοψάλτη που όλοι αγαπάμε.

«Ο Κόσμος Ανάποδα 3» με τη Σοφία Τσίπα κάθε Σάββατο στις 16.00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.