Η ώρα είναι:

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Μάνα Χ ουρανού: Πατέρας Χ Ουρανού

Στις 22:20

Ήρθε η ώρα ο Έλληνας πατέρας να βρει το δίκιο του σ' ένα ειδικό επεισόδιο του «Μάνα Χ Ουρανού» που παρουσιάζει την πλευρά του πατέρα.

Ο Γρηγόρης έχει αναρρωτική άδεια επ' αόριστον απ' τη δουλειά, και με το αυξημένο ωράριο της Κατερίνας, όλες οι δουλειές πέφτουν πάνω του.

Εκτός από όλα τα μαστορέματα που έχει αποφασίσει να κάνει και τα θέματα των παιδιών, η Κατερίνα τού φορτώνει και να βρει άντρα για την 'Εμυ που μόλις αποφάσισε να κάνει σοβαρή σχέση.

'Οταν ο Παρασκευάς κι η 'Αννυ επισημοποιούν τη σχέση τους ως ζευγάρι, η Ολίβια πιάνει έκπληκτη τον εαυτό της να νιώθει κάτι σα ζήλια.

Θα καταφέρει η οικογένεια να επιζήσει σε ένα σπίτι όπου πόμολα μένουν στο χέρι, συρτάρια εκτοξεύονται και το καζανάκι ανοίγει απ' τον νιπτήρα; Ποιον φαντασιώνεται τη μέρα του γάμου της η Αλεξία; Τον Πάνο ή τον Δημήτρη; Και πώς θα 'ναι η μέρα του γάμου της Ολίβιας;

Θα πετύχει το πρώτο προξενιό που κάνουν η Κατερίνα κι ο Γρηγόρης στην 'Εμυ για να την βοηθήσουν να κάνει σοβαρή σχέση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.