Η ώρα είναι:

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Μάνα Χ ουρανού: Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι

Στις 22:20

Έχεις φανταστεί να ήσουν μόνη στον κόσμο; Ξαφνικά, απολύτως ελεύθερη να φύγεις και να τ' αφήσεις όλα πίσω σου; Τί θα έκανες;

'Ολη η αλήθεια για την Αλεξία, τον Δημήτρη και τον Πάνο έχει αποκαλυφθεί.

Αλλά πριν ο Γρηγόρης προλάβει ν' αντιδράσει, ο ΣΔΟΕ εισβάλλει στο στριπτηζάδικο και ενώ όλοι τρέχουν να γλιτώσουν τη σύλληψη, η Κατερίνα κι η Μαριλίζα φυγαδεύονται ως στρίπερ στο αμάξι των Αράβων πελατών που ψυχαγωγούσαν.

Στο ξενοδοχείο των Αράβων, η Κατερίνα κι η Μαριλίζα βλέπουν ότι τα δελτία ειδήσεων τις φωτογραφίζουν ως εγκέφαλους της σπείρας φοροδιαφυγής με κωδικό όνομα «Ανασφάλιστες Νοικοκυρές», συνειδητοποιούν ότι θα πρέπει να εξαφανιστούν από την Ελλάδα για ένα χρονικό διάστημα.

Κι ενώ η Κατερίνα πιστεύει (εξαιτίας μιας παρεξήγησης) ότι ο Γρηγόρης την απατάει με τη σέξυ δασκάλα του σχολείου, δέχεται πρόταση από έναν εξαιρετικά γοητευτικό Πρίγκιπα ενός απομακρυσμένου εμιράτου, να φύγει μαζί του στην Αραβία.
Τι δήλωσε ο Παρασκευάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega; Τι τιμή θα έπιανε η Κατερίνα αν η οικογένειά της αποφάσιζε να την πουλήσει; Θα φύγει η Κατερίνα με τον Πρίγκιπα στην Αραβία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.