Η ώρα είναι:

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

«1000 μίλια γεύσεις» στην πανέμορφη Πράγα

Σάββατο στις 20:00

Ο Βαγγέλης Δρίσκας συνεχίζει το ταξίδι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, στην Πράγα γνωρίζουν την μοντέρνα πλευρά της τσέχικης γαστρονομίας.
Επισκέπτονται βραβευμένα εστιατόρια για να δοκιμάσουν ό,τι πιο καινούργιο έχουν να προσφέρουν οι σημαντικότεροι σεφ της πόλης.

Απολαμβάνουν μοναδικές εικόνες από την γέφυρα του Καρόλου, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης και περπατάμε στους δρόμους και στην πλατεία της παλιάς πόλης με το αστρονομικό ρολόι και δοκιμάζουν τις τυπικές τσέχικες λιχουδιές του δρόμου. Με την κάμερα της εκπομπής, κάνουν μία περιήγηση σε ένα πολυχώρο μοντέρνας τέχνης που κατάφερε να γίνει πολύ σύντομα παγκόσμιος προορισμός. Και σ’ αυτό το επεισόδιο δεν λείπει η κουλτούρα της μπύρας. Επισκέπτονται μία μικρή ταβέρνα μέσα σε μοναστήρι όπου φτιάχνουν τις δικές τους μπύρες και δοκιμάζουν ένα από τα πιο τυπικά πιάτα της τσέχικης κουζίνας, το ψητό χοιρινό κότσι.

Όλα αυτά σε ένα μοναδικό επεισόδιο με τις πιο όμορφες εικόνες και τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες φαγητού, που μας διηγούνται οι σημαντικότεροι άνθρωποι της τοπικής γαστρονομικής σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.