Η ώρα είναι:

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Happy Cook: Mousaka Burger και Κολοκυθόσουπα

Στις 14.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

“Happy Cook” με τον ΕΥΤΥΧΗΣμένο μάγειρα Ευτύχη Μπλέτσα και με πρωτότυπες συνταγές καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 14.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η εκπομπή «Happy Cook» φέρνει την πιο ΕΥΤΥΧΗΣμένη διάθεση,θετική ενέργεια, μαγειρική οικονομία και πανέξυπνες συνταγές που συνθέτουν ένα εξαιρετικό και ανατρεπτικό ξεκίνημα μιας σειράς εκπομπών με άρωμα Θεσσαλονίκης, πολύ κέφι από τον μοναδικό Ευτύχη Μπλέτσα.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο γευστικά όταν στην κουζίνα του Happy Cook δημιουργείται η τέλεια αματριτσιάνα. Στη συνέχεια τα μάφιν πίτσα ολοκληρώνουν το τραπέζι και ο Ευτύχης σερβίρει τα φανταστικά πιάτα μαζί με ένα τραγούδι όπως στο τέλος κάθε επεισοδίου.

Ο Ευτύχης ετοιμάζει το πιο πρωτότυπο burger. Στην κουζίνα του Happy Cook ετοιμάζεται το τέλειο ΜΟΥΣΑΚΑ burger ενώνοντας την αμερικάνικη κουζίνα με το κλασσικό ελληνικό μας πιάτο, τον μουσακά. Ακολουθεί μια γευστική κολοκυθόσουπα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Είναι άλλωστε το τέλειο κλείσιμο μιας νόστιμης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.