Η ώρα είναι:

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Happy Cook: Cookies με μήλα και Super Salata με ψητή γαλοπούλα

Στις 14.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

“Happy Cook” με τον ΕΥΤΥΧΗΣμένο μάγειρα Ευτύχη Μπλέτσα και με πρωτότυπες συνταγές καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 14.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή «Happy Cook» φέρνει την πιο ΕΥΤΥΧΗΣμένη διάθεση,θετική ενέργεια, μαγειρική οικονομία και πανέξυπνες συνταγές που συνθέτουν ένα εξαιρετικό και ανατρεπτικό ξεκίνημα μιας σειράς εκπομπών με άρωμα Θεσσαλονίκης, πολύ κέφι από τον μοναδικό Ευτύχη Μπλέτσα.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο γευστικά όταν στην κουζίνα του Happy Cook δημιουργείται η τέλεια αματριτσιάνα. Στη συνέχεια τα μάφιν πίτσα ολοκληρώνουν το τραπέζι και ο Ευτύχης σερβίρει τα φανταστικά πιάτα μαζί με ένα τραγούδι όπως στο τέλος κάθε επεισοδίου.

Σήμερα ο Ευτύχης σήμερα φτιάχνει υπέροχα cookies με μήλο και τσάι του βουνού. Ολοκληρώνει τις δημιουργίες του με μια σούπερ ενισχυμένη θρεπτική σαλάτα με γαλοπούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.